Grupna partnerstva

100% smo usredotočeni na gastrointestinalne probleme

Pomažemo pacijentima i kliničarima u dijagnosticiranju gastrointestinalnih problema.

Kao dio našeg grupnog partnerstva, ovu uslugu proširujemo na dijagnostičke setove za testiranje, opremu i obuku za zdravstvene radnike. Također držimo specijalističke klinike za sportske osobe i one s problemima zdjelice.

Functional Gut Diagnostics Ltd

Previše ljudi pati od gastrointestinalnih poremećaja, a da ne dobiju dijagnozu ili tretmane koji su im potrebni. Zajedno s našim kliničkim partnerima razvijamo prilagođene strategije za rješavanje dugotrajnih i ponavljajućih stanja, pomažući ljudima da preuzmu kontrolu nad vlastitim životom.

Uložili smo u najnovije znanje i tehnologiju, stručne partnere, kao i brižne članove tima, kako bismo pružili brze, učinkovite i precizne dijagnostičke testove za pacijente s funkcionalnim poremećajima crijeva.

Bolnicama i zdravstvenim radnicima pružamo komplete za testiranje, analize, opremu i obuku. Svojom laboratorijskom stručnošću i opsežnim kliničkim znanjem pomičemo granice istraživanja funkcionalnih poremećaja crijeva.

Možete saznati više o Functional Gut Diagnostics ovdje .

Funkcionalna klinika za crijeva u crijevima

Do 90% sportaša ima gastrointestinalne simptome - a istraživanja pokazuju da elitni i rekreativni sportaši mogu patiti jednako toliko. Tijekom sporta i u neko drugo vrijeme mogu patiti od nadutosti, grčeva u trbuhu, nadimanja, mučnine i promijenjenih crijevnih navika. To može poremetiti njihovu sposobnost učinkovitog vježbanja, može utjecati na njihov širi život, pa čak može ukazivati ​​na teže stanje u pozadini.

Postavili smo našu sportsku kliniku kako bismo vam pomogli da ostvarite svoj sportski potencijal poboljšavajući zdravlje vašeg gastrointestinalnog sustava. Pomažemo rekreativcima, profesionalnim sportašima i vrhunskim amaterima.

Kombinirana stručnost našeg specijaliziranog sportskog gastroenterologa, sportskog dijetetičara, kliničara GI znanstvenika i osobnih trenera znači da možemo procijeniti kako funkcioniraju vaša crijeva, pomoći u postavljanju dijagnoze i postaviti provjerene strategije liječenja za poboljšanje vaše prehrane, zdravlja crijeva i sportskih performansi .

Funkcionalna klinika za dno zdjelice

Naša Klinika za dno zdjelice revolucionirat će način na koji se pacijenti sa zdjelicom vide i liječe u privatnom sektoru. Jedinstvena klinika u kojoj pacijenti mogu pristupiti uro-ginekologu, kliničkim znanstvenicima, fizioterapeutima i medicinskim sestrama uspostavljena je radi pojednostavljenja dijagnoze i liječenja onima s fekalnom / urinarnom inkontinencijom, prolapsom zdjeličnih organa, opstetrijskim ozljedama, bolovima u zdjelici, seksualnom disfunkcijom i poremećaji defekacije.

Klinika će prihvatiti i samostalne preporuke i preporuke za savjetnike / liječnike, pružajući fleksibilan put za pristup pacijentima dijagnostičkim uslugama i liječenju na jednom mjestu.

Pacijenti će imati koristi od holističkog pristupa u kombinaciji sa znanstvenom stručnošću i moći će dobiti pakete savjetovanja, dijagnostike i terapije prilagođene njihovim potrebama.

Ako ste zainteresirani za uputu na Kliniku za zdjelice, kontaktirajte nas na admin@thefunctionalgutclinic.com za više informacija.