Često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja

Ovdje smo da vam pomognemo u bilo čemu u vezi sa zdravljem vašeg crijeva, ali da bismo vam olakšali evo nekih od najčešćih pitanja o zdravlju crijeva. Ali ako imate još jedno pitanje za nas, nemojte se bojati stupiti u kontakt, uvijek smo tu da vam pomognemo u zdravlju crijeva.

Može li me savjetnik uputiti na Kliniku za funkcionalna crijeva?

Da, prihvaćamo uputnice za dijagnostičke testove od gastroenterologa, kirurga, dijetetičara itd.

Jesu li testovi koje nudite pokriveni osiguravajućim društvima?

Sve glavne privatne kompanije za zdravstveno osiguranje osiguravaju nam naknadu. Ako vas uputimo na test, trebat će nam ime vašeg osiguravajućeg društva, vaš članski broj i vaš broj autorizacije. Izravno ćemo naplatiti vaše osiguravajuće društvo.

Mogu li se uputiti na test?

Žao nam je, ali ne prihvaćamo samo preporuke. Međutim, ako želite konzultirati gastroenterologa, možemo vam to organizirati. Tada će moći odlučiti je li potrebno dijagnostičko ispitivanje i ako je potrebno, uputit će vas k nama.

Gdje se nalazi Funkcionalna crijeva?

Imamo dvije klinike - jednu u Zagrebu i jednu u Manchesteru. Naša zagrebačka klinika nalazi se u ulici Upper Wimpole, odmah pored ulice Harley, kartu možete pronaći ovdje . Naša klinika u Manchesteru nalazi se u ulici King Street, kartu možete pronaći ovdje .

Nudite li testove za mlađe od 18 godina?

Žao nam je, ali ne možemo ponuditi testove za osobe mlađe od 18 godina

Mogu li sam platiti test?

Da, prihvaćamo sve glavne kreditne kartice ili gotovinu. Ako pohađate sastanak u klinici, svakodnevno ćemo izvršiti plaćanje putem našeg automata za kartice ili WorldPay na mreži.

Mogu li dobiti konzultacije s Klinikom za funkcionalna crijeva?

Mi smo klinika za dijagnostičko ispitivanje, tako da ne možete imati konzultacije izravno s nama. Međutim, ako želite konzultacije s gastroenterologom, možemo vam to organizirati. Moći će odlučiti je li potrebno dijagnostičko ispitivanje i ako je potrebno, uputit će vas k nama.

Koja je najbliža stanica metroa za zagrebačku kliniku?

Najbliže stanice metroa su Regent's Park i Baker Street.

Koliko će trebati vremena za postizanje mojih rezultata?

Cilj nam je poslati sve rezultate u roku od pet radnih dana od završetka testa. Ako ste napravili poštanski test daha, to će proći pet radnih dana od primitka testa u našem laboratoriju.

Mogu li povesti nekoga sa sobom na svoj sastanak?

Dobrodošli ste da pozovete nekoga za podršku ako želite. Međutim, imajte na umu da imamo vrlo ograničen prostor i ne možemo dopustiti bilo kakvu bebu ili djecu u klinici.